Opplev også: København | Frederikshavn | Aalborg |

 

Det går ferge fra Kristiansand og Larvik til Hirtshals.
Det går ferge fra Kristiansand og Larvik til Hirtshals

 

Ferge til Hirtshals

Vel - dersom dere skal reise til Hirtshals er det ikke vanskelig å finne en ferge!

Ferge Langesund - Hirtshals

Fergen fra Langesund til Hirtshals seiler på ettermiddagen og kvelden, og har et fullskala tilbud om bord. Velg mellom flere spisesteder med varierte menyer, underholdning eller lei en lugar og ankom Hirtshals utsovet.

Les mer utfyllende informasjon på taferge.com: Ferge Langesund - Hirtshals

Ferge Larvik - Hirtshals - hurtig overfart

I sommerhalvåret seiler fergen fra Larvik med flere daglige overganger, og overfarten tar kun 3 timer og 45 minutter. Med så kort overfartstid er ikke underholdningstilbudet på fergen så stort, så vi anbefaler at dere bestiller bord i buffet-restauranten. Da kan dere nyte god mat, og dere har bordet under hele overfarten.

Les mer utfyllende informasjon på taferge.com: Ferge Larvik-Hirtshals

Ferge Kristiansand - Hirtshals - hurtig overfart

Fra Sørlandets hovedstad går det også en hurtigferge til Hirtshals. Fra dere forlater fergeleiet i Kristiansand tar det rett over 3 timer før dere legger til kai i Hirtshals. Også her anbefaler vi å bestille bord i restauranten mens dere er "ute på bøljan blå"...

Les mer om ruten på taferge.com: Ferge Kristiansand-Hirtshals

Ferge Oslo - Frederikshavn - cruise

Skal dere reise fra hovedstaden, eller ønsker en overfart med litt mer underholdning, større utbud på restauranter og barer, eller kanskje nyte en dag i spa'en er det ferge til Frederikshavn som gjelder. Da seiler dere fra Oslo på ettermiddagen og legger til kai i Frederikshavn neste morgen. Kjøreturen fra Frederikshavn til Hirtshals er unnagjort på tre kvarter.

Opplevelser i Hirtshals

 

© 2020 Opplev Hirtshals |